KombinlerStil Önerileri

2019 ‘da Hırka Giymek için 10 Tarz Yol

2019 ‘da Hırka Giymek için 10 Tarz Yol

2019 Kış modasında hırkalar çok trend. Özellikle oversize ve boyfriend hırkalar bayanlar için en gözde modeller arasında. Havaların eksi dereceye düştüğü bu günlerde yün salaş hırkalar sizinde kurtarıcınız olabilir. Hem şık bir stil için hemde gün boyu sıcacık kalmak bu hırkaları mutlaka tercih edinç.

Hırkaların çok yönlülük, rahat-şık silüetler ve  hemen hemen her kıyafeti üzerine giyilebileceği gerçeği onları daha popüler hale getirmektedir.

Rahat örgü hırkalar büyük boy modelleri ile  markaların son koleksiyonlarında bulunabilir.Havaların yavaşça donmaya başlamasından dolayı, hırkaları ortaya çıkarmanın ve neredeyse her yerde cazibesini kullanmanın zamanı geldi.

Hırkalar, stil yönleri şık ve rahat olarak değişebilir. Zamansız vintage  tasarımlar bu kış en belirgin hırka görünümü olabilir, Balon kollar uzun hırkalar bu kış çok popüler . İster hırka, ister sportif isterse zahmetsizce zarif olsun, hırka, kullanıcının ruh halini yansıtmak için tasarlanabilir .

düğmesiz tasarımlarının aksine,  düğmeli yapısı nedeniyle daha çok yönlülük sunuyor. Grafik desenli tişört veya şeffaf bir elbise ile giymek için iyi bir fikir ortaya çıkarmak için açık bırakılabilir . Ya da düğmeleri kapatılarak  giyilebilir.   Aksesuarlar ile ise daha yaratıcı olabilirler.

Bir hırkayı giymek için 10 yaratıcı yolu görmek için aşağıdaki galeriyi tıklayın .

2019 ‘da Hırka Giymek için 10 Tarz Yol

Sadece bir hırka ile stillenmiş olan şey değil, aynı zamanda nasıl kullanıldığına da bağlı. Yüksek belli pantolonlara sıkıştırın ve boyun çizgisini ayarlayın, böylece bir omuz ortaya çıkar. Detayların parlaması için sıkı bir nötr renk paletine bağlı kalın.

Trend hardal  sarı hırka  veya kırmızı, tarçın  tonları gibi sonbahar renklerinden seçimler yapabilirsiniz.   Kombinasyon, rahat, sevimli ve kişilik dolu olsun. Farklı bir şekil için, pantolonların daha fazlasını göstermek için son birkaç düğmeyi  açık bırakın.

Bir önceki yazımız olan Kış Trendi 2019 2020 Triko Elbiseler başlıklı makalemizde 2019 kış modası, kadın ve moda hakkında bilgiler verilmektedir.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
kapitalanlagen