Sokak Modası

2019 İlkbahar Yaz Kot Gömlek Sokak Stilleri

2019 İlkbahar Yaz Kot Gömlek Sokak Stilleri

Kot gömlekler sokak modasında popülerliğini hiç kaybetmeyen parçalar arasında, sadece kadınların değil erkeklerinde dolabındaki zamansız ve kurtarıcı parçalar. Her yeni sezonda olduğu gibi kot gömlek modelleri ilkbahar yaz sokak modasında öne çıkan trendlerden biri. Rahatlığı ve şıklığı ve yıllara meydan okuyan çekiciliği ile bir çok günlük stilin anahtar parçası olarak öne çıkıyor.

Kot gömlekleri tercih etmenin bir çok farklı nedeni olsa da, en büyük avantajı hem spor hemde klasik tarzlar için uyarlanabilmesi. Galerimizde bu yaz günlük stilleriniz için ilham alabileceğiniz birbirinden rahat ve şık 2019 ilkbahar yaz kot gömlek sokak stilleri sizi bekliyor.

2019 İlkbahar Yaz Kot Gömlek Sokak Stilleri

İlkbahar yaz sezonunda kot gömlekler ile hem rahat hemde şık bir tarz peşinde olanlar için yazımızın devamında 5 parklı kombin önerisi paylaşıyoruz. İşte gündüzden geceye uyarlayabileceğiniz en tarz 2019 ilkbahar yaz kot gömlek kombinleri..

Kot gömlek + Etek

Söz konusu kot gömlek olunca mükemmel bir kombin eşi olan etekleri listemize almadan edemezdik. Kot gömleklerle en çok tercih edilen parçaların başında kalem ve mini etek modelleri geliyor. Bu ikili hem doğal hemde tarz bir görünüm ortaya çıkarıyor.

2019 İlkbahar Yaz Kot Gömlek Kombinleri
2019 İlkbahar Yaz Kot Gömlek Kombinleri

Kot gömlek + Kazak

Bu önerimiz kışın uygulayabileceğiniz bir taktik. Kazaklarınızı kot gömleğinizin üstüne giyip, kollarını dışarı doğru kıvırarak rahat bir kombin oluşturabilirsiniz. Özellikle gri ve krem renkteki kazarlar tercihiniz olsun.

kot gömlek kazak kombini 2019
kot gömlek kazak kombini 2019

Kot gömlek + Dantel

Kot gömleğiniz ile romantik bir görünüm elde etmek istiyorsanız, dantel detayları işinize yarayacaktır. Özellikle uçları dantel olan etekler ile mükemmel bir uyum içinde olan kot gömlekler ile yapılan kombinler bu sezon oldukça popüler.

kot gömlek kombinleri 2019 ilkbahar
kot gömlek kombinleri 2019 ilkbahar

Kot gömlek + Deri

Kışın deri pantolonlarınızı mutlaka kot gömlekler ile kombinlemenizi öneririz. Çünkü deri ve kot uyumu inkar edilemez bir güzellikte. Özellikle siyah deri taytlarınızı bu kombin için kullanabilirsiniz. Deri etek ise seçeneklerinizin arasında kesinlikle olmalı. Deri etek ile şık bir görünüm elde etmek isterseniz topuklu ayakkabılarınız hazır olsun.

kot gömlek etek kombini 2019
kot gömlek etek kombini 2019

Kot gömlek + kot pantolon

Kot ve kot uyumu herkesin seçimi olmayabilir fakat mavi gömlek ve beyaz kotun uyumu göz ardı edilemez. Eğer kotların uyumuna inanıyorsanız, bu kombin önerimizi mutlaka deneyin.

2019 ilkbahar denim gömlek modelleri
2019 ilkbahar denim gömlek modelleri

Bir önceki yazımız olan 2019 Trend Atkı Modelleri ve Renkleri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
kapitalanlagen