moda

2021 Modası ve Kişiye Özgü Tasarım

Bilindiği üzere moda demek kadınların vazgeçilmezi demektir yüzyıllardır kadınlarımız daha iyi bir görünüme kavuşmak ve üzerlerinde taşıdıkları kıyafetleri bedenlerine cuk oturtmak için uğraşmıyorlar mı? Ee malum kış sezonunun başındayken 2021 modasını sizler için değerlendirelim diyoruz.

Aşağıdaki yazımızda 2021 modası ve kişiye özgü tasarımın faydasına değinmek istedik.

2021 Modasında Ne Var?

2021 yazında çiçek desenleri çok moda oldu aslına bakarsanız çiçek deseni 2020 yazında da moda idi ama bu sene biraz daha çiçekli modellerde farklılıklar meydana getirildi.  Modelin yanı sıra renkler de daha çok ön plana çıkmaya başladı pastel tonlarında su yeşili limon sarısı mercan rengi çok güzel bir şekilde dizayn edilmiş. Ancak şunu belirtmek gerekirse moda ve renkler biraz da kişinin boyuyla alakalı bir durum yani siz örneğin beybibol elbiseleri çok sevebilirsiniz ama şimdi mini bir elbiseyi daha iri daha kilolu birisinde düşünemezsiniz. İşte bu tarzı da seçerken bunun gibi konulara dikkat etmek gerekir. Yani elbise boyu elbisenin düzeni işte bu yüzden çok önemlidir. Fakat bu noktada daha çok kişiye özel tasarımdır dikkati çekiyor kişiye özel tasarımla kişiler kendilerini daha güvende hissediyorlar.

2021 Modası ve Kişiye Özgü Tasarım
2021 Modası ve Kişiye Özgü Tasarım

Her yaz olduğu gibi kadınlar 2021 yazını da rengarenk cıvıl cıvıl giyinecek renkler desenler sizi bu yazın en dikkat çeken kadını yapacak.

Gündelik hayatta rengârenk göz alıcı desenler kullanılırken abiye elbiseler için önemli olan tek renk olması, ancak bu demek değil ki abiyeler sadelikten yana özellikle aksesuar işlemeleriyle abiyeler sizi günün yıldızı haline getirecek.

2021 Modası ve Kişiye Özgü Tasarım
2021 Modası ve Kişiye Özgü Tasarım

Kişiye özgü tasarım

Günlük olsun, kokteyl kıyafeti olsun, abiye olsun kişiye özel tasarımlar her zaman dikkat çekmiştir. Biliyorsunuz ki her bayanın fiziği dört dörtlük ve düzgün değil, kişiye özel tasarımın faydası da kapatmak istediğiniz bölgelerinizi rahatlıkla kapatabiliyor olmanız. Kısacası ister omuzlarınızı daha geniş gösterebiliyor, isterseniz de göstermek istemediğiniz bölgelerinizi yok edebiliyorsunuz.

 

 

Bir önceki yazımız olan Zayıf gösteren etek modelleri başlıklı makalemizde etek modelleri ve zayıf gösteren etek modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
kapitalanlagen