saç modelleri

2018 2019 Moda Haftası’nda en Güzel Saç Modelleri

2018 2019 Moda Haftası’nda en Güzel Saç Modelleri

Paris Moda Haftası 2018 2019 en güzel bayan saç modellerini sizler için seçtik.  Chanel tarzı: Bu yaklaşımda, Chanel  ilkbahar / yaz 2019 sezonu için için  saç tokası aksesuarı ile saç modelinde daha güzel bir vurgu sağlamıştır.

Tüm 90 modelinin gösterişli temasıyla son moda havalı saç modellerini yapan  stil sahibi Sam McKnight’ın , sahne arkası saç trendi belirlemesi sayesinde pist, muhteşem saç modelleri ile doldu.

Instagram’da etiketlediği gibi, saçlar yarıya kadar bağlanmış ve kurdelelerle bağlanmış ve bazı durumlarda bir de Chanel tokası kullanılmıştı.

Tipik kumsal dalgalarından farklı olarak, genellikle saça kuru bir doku kazandıran bir tuz spreyi ile saçlar güçlendirilir, bu şekilde saçlar daha yumuşak ve parlak doğal bir görünüme sahip olmuştur.

Saçın dokusu, süper stilistin kendi ürünleriyle , zahmetsizce seksi, biraz dağınık bir bitiş veren tarzı oldu.

Açıkçası, bu saçlar 2019 saç modasında çoktan yerini aldı.

Sizde moda haftalarında mankenlerin saç modellerinden ilham almayı seviyor musunuz? Aşağıdaki galerimiz de önümüzdeki sezonun en güzel saç modellerini hemen keşfedin.

2018 2019 Moda Haftası’nda en Güzel Saç Modelleri / Galeri

Bir önceki yazımız olan 2019 Yaz kolay 9 saç örgüleri başlıklı makalemizde 2018 yaz saç örgüleri, 2019 örgü saç modelleri ve 2019 saç örgüleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
kapitalanlagen