Gelinlik Modelleri

2019 Boho Gelinlik Modelleri

2019 Boho Gelinlik Modelleri: Bunlar sizin için mükemmel gelinlikler

Zamanın testinde duran gelinlik trendleri söz konusu olduğunda , boho gelinliklerini hemen düşünemezsiniz, ancak bu yaz daha popülerdirler. Plaj düğünleri,  bahçe nikah törenleri ve aradaki her şey için mükemmel olan, rahat, özgür ruhlu gelinlik modelleri doyumsuz gibi görünüyor.

Ancak, bohem esintili bir düğün, kır çiçeği buketleri, fırfır kolları ve  çiçek taçlarını tasvir edebilirken, bazı uzun hippi  klişelerden daha çok boho düğün tarzı var. Hassas Fransız dantellerinden rafine edilmiş vintage silüetlere kadar, düğün gününüzde boho stilini  başarmanın birçok yolunu inceledik. Şu anda en güzel boho gelinlikler için galerimizde gezin.

2019 Boho Gelinlik Modelleri

Boho gelinlik modelleri bu yaz kır düğünü planlayan gelin adayları için mükemmel bir tercihtir. Bu gelinlikler üzerindeki küçük bezemeler ince bir ışıltı verir.

Ayrıca Bakınız: Hippi Gelinlik Modelleri 2018 2019

Volanlı kollar, dantel ve tül detaylar ile süslü 2019 Boho gelinlik modelleri hem yaz hem kış düğünleri için idealdir. Aksesuar seçimleri ve saç modelinizde gelinliğiniz ile uyum içinde olması önemli.

Omuz dekolteli ve fırfır kollu bohem gelinlik modelleri bu yaz daha popüler oldu. İsterseniz saçlarınızı balık sırtı dağınık örgü ile şekillendirebilir böylece hem şık hem çekici bir gelin olabilirsiniz.

Boho tarzı dantel gelinlik modelleri yaz düğünlerinde hem açık havada hemde kapalı düğün salonunda giyebileceğiniz çok yönlü tasarımlara sahiptir.

[galeri_url]

Bir önceki yazımız olan Hippi Gelinlik Modelleri 2018 2019 başlıklı makalemizde 2019 gelinlik modelleri, gelinlik ve gelinlik modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
kapitalanlagen